Benvinguda

Llegirem i escriurem!

Aquest curs 2009-2010, amb exalumnes i alumnes de "Tallers literaris" de la UVic, procurarem donar contingut literari a aquest bloc. Contes, narracions breus i microcontes s'oferiran al lector, així com comentaris i crítiques de lectures diverses.

I el blog tindrà continuïtat més enllà d'aquest curs!...
Per això, aquest segon semestre de 2010-2011 pretenem seguir amb la tasca d'omplir de narrativa i de literatura de creació aquest espai obert a la xarxa.

El blog torna a estar operatiu!
"La literatura és l'única arma per lluitar contra l'oblit" Josep Pla

Els alumnes del Grau d'Educació Infantil i Primària que han escollit la menció Biblioteca escolar i animació a la lectura (curs 2011-2012) tornaran a donar vida al blog. Hi podrem trobar des de composicions escrites fetes pels mateixos alumnes, fins a recomanacions de llibres o d'adreces d'interès, o comentaris i suggeriments de recursos pedagògics sobre l'educació i la lectura.
Esperem que us agradi i us aporti encara més recursos per a la vostra formació!

I el blog es torna a despertar... Educació i Lectura (Menció de Biblioteca escolar i animació a la lectura, 2013-2014)!

A més podreu llegir unes creacions poètiques de les alumnes de Doble grau MEI i MEP de la Universitat de Vic (curs 2014-2015)!

I els alumnes del MÀSTER EN INNOVACIÓ EN DIDÀCTIQUES ESPECÍFIQUES de l'especialitat de Llengua i literatura catalana, castellana i anglesa del curs 2014-15 i del curs 2015-2016 han col·laborat també amb la seva producció literària!

I hi hem tornat el curs 2017-2018 i aquest 2018-2019!

A Didàctica de la literatura de Doble Grau (curs 2020-2021) també hem creat poesia "a la manera de"!

dilluns, 3 de març del 2014

Paciència


Cristina, no corris tant que el teu pare li costa caminar a aquest ritme... sé que tens pressa per arribar als jutjats abans d’hora però tingues una mica de paciència, si us plau...

D’acord, però és molt important que parli amb el jutge, i, de fet ha sigut bona idea portar al pare, tots sabem que gràcies a ell ens hem estalviat algunes imputacions!
–Espero que el judici es celebri abans que no l’hagin de tornar a operar perquè amb aquest pas farà més vida a l’hospital que viatjant a Mònaco. Encara que ben mirat ja m’està bé que s’estigui quietet i que no se’n vagi de viatge, perquè últimament hem hagut de tapar les seves “activitats” amb altres tipus d’activitats una mica més...violentes! Des de petit que sempre li ha agradat jugar amb escopetes, ja s’hagués pogut disparar al peu com el seu nét i no al pobre animal!

Oh! Un altre cop a terra? Si és que mira que t’agrada caure, eh? Doncs mira, saps què et diré? Que aquí et quedes! Jo no et recullo més! Que et vingui a buscar la teva estimada filla Helena... si no és que et perds pel camí!



Meritxell Ventura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixeu el vostre comentari